Preguntes
Freqüents

Pots fer-ho des de la nostra web. Entra al teu COMPTE i vés a l'apartat LES MEVES COMANDES. A continuació entra a VEURE DETALLS d'aquella comanda on vols fer un canvi de talla. Punxa al botó DEVOLUCIÓ O CANVI i segueix els passos. Trieu CANVI DE TALLA i seleccioneu la talla nova que necessiteu. Pots fer-nos arribar el paquet deixant-lo tu en un punt pick up (aquesta opció té un cost d'1€) o bé un missatger pot anar a recollir-lo al teu domicili (aquesta opció té un cost de 3,90€ a abonar al darrer pas ). Recorda incloure sempre al paquet l'albarà que t'enviarem per mail un cop confirmada la teva devolució, si no no es podrà fer.

Pots fer-ho des de la nostra web. Entra al teu COMPTE i vés a l'apartat LES MEVES COMANDES. A continuació entra a VEURE DETALLS d'aquella comanda on vols fer un canvi de talla. Punxa al botó DEVOLUCIÓ O CANVI i segueix els passos. Tria Reemborsament en Mateix Mètode de Pagament si vols que se't faci l'abonament a la mateixa targeta que vas utilitzar per realitzar la comanda o Reemborsament en Targeta Regal si vols que et creiem una targeta moneder per comprar a CHELA. Pots fer-nos arribar el paquet deixant-lo en una botiga CHELA, un punt pick up (aquesta opció té un cost d'1€) o bé un missatger pot anar a recollir-lo al teu domicili (aquesta opció té un cost de 3,90€ a abonar darrer pas).

Recorda incloure sempre al paquet l'albarà que t'enviarem per mail un cop confirmada la teva devolució, si no no es podrà fer. L'import s'abonarà mitjançant el mètode de pagament que hagis triat i es veurà reflectit en un termini màxim de 15 dies laborables a l'extracte de la targeta si es tracta d'una targeta de crèdit, o bé al compte si es tracta d'una targeta de dèbit, així com a PayPal.

Sí! Pots deixar el teu paquet a qualsevol de les nostres botigues perquè les nostres companyes el manin a les nostres instal·lacions. Un cop rebut a les nostres instal·lacions centrals et farem el reemborsament sol·licitat sense despesa de gestió.

Pots seguir l'estat de la teva comanda al MEU COMPTE > Les meves comandes.